Janine

Janine

Ik ben begonnen als invalkracht bij De Blauwe Hand. Na enige jaren kon ik er bij instappen en nu run ik de winkel samen met Wendy.  Ik werk meestal  de middag vanaf 13.30 uur. Ook op zaterdag en op koopzondag tref je me regelmatig aan.                                                                                        Ik vind het heerlijk om mooie en natuurlijke kleding en originele sieraden te kunnen verkopen. Wij zijn kleinschalig en omzet is niet ons belangrijkste doel. Ik heb een goede kijk ontwikkeld op wat bij iemand past en geef daar eerlijk mijn mening over. Kleuren zijn voor ons heel belangrijk en daarmee onderscheiden wij ons van veel andere modezaken. Ik hoop je te ontmoeten in onze winkel!

Wendy

Wendy

Na enige tijd in het onderwijs en lange tijd bij een theater gewerkt te hebben, kreeg ik de mogelijkheid om samen met Janine  “de Blauwe Hand” over te nemen.
Ik werk iedere morgen tot 14.00/14.30 uur.
De maandag en zaterdag werken Janine en ik om de beurt.

Als je werk je passie is hoef je nooit meer een dag te werken.
Het omgaan met zoveel verschillende mensen en hen te adviseren bij hun keuze uit ons mooie en kleurrijke aanbod is voor mij iedere dag weer een feestje!

Ik verheug me op je komst.

Hanneke

Hanneke

Vanaf de oprichting ongeveer ben ik bij De Blauwe Hand betrokken. Ik spring bij als dat nodig is maar tussentijds loop ik ook regelmatig even binnen.

De Blauwe Hand is een fijne winkel met mooie en eerlijke producten. Dat past bij mij.